Over Simit and Cheese

Simit and Cheese huist aan het gezellige Rotterdam-Zuid en is de ideale plek voor een perfect ontbijt of een gezellig hapje. Met onze ruime keuze aan ontbijtsoorten die worden bereid met verse en natuurlijke ingrediënten, wordt ontbijten bij Simit and Cheese een ware plezier voor u. 

Contact

ONTDEK SIMIT & CHEESE

Bovendien is het ontbijt bij ons niet aan een bepaald dagdeel verbonden. U kunt dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur, oftewel bijna de hele dag op uw gemak ontbijten en dat onder genot van een romige kuymak, knapperige gözleme en nog veel meer! 

TRADITIONELE GERECHTEN

Naast de heerlijkste simit van het land, verwennen wij u graag met overheerlijke traditionele vlees  -en kipgerechten uit de Turkse keuken. Kiest u liever voor vegetarische opties? Ook dan is de keuze bij ons ruim! 

IDEAAL VOOR KINDERFEESTJE

Ook voor uw kind is een bezoek aan ons restaurant altijd leuk. Terwijl u zorgeloos geniet van een heerlijk hapje, kunt uw kind zich helemaal vermaken in onze leuke kinderhoek. 

 

GROEPSRESERVERINGEN

Heeft u daarnaast wat te vieren of wilt u een speciale gelegenheid organiseren? U kunt gerust bij ons terecht voor bijv. Een verjaardagsfeest, babyshower, teamuitje, verlovingsfeest of een huwelijksaanzoek? Wij staan graag tot uw dienst voor een onvergetelijke en smaakvolle dag!